Wijnhandel & Horeca

Nederland drinkt vaker en betere wijnen. 2020 en 2021 waren niet makkelijk, maar hebben wel gezorgd dat de consument wijn beter weet te waarderen en durft te betalen voor kwaliteit en wijn met een verhaal. En laten wij die nu gevonden hebben… 

Hidden Wines voert een groeiend assortiment aan kwaliteitswijnen van kleine makers. Het leeuwendeel van het assortiment importeren we zelf, enkele wijnen nemen we af bij partners. Vanuit de directe samenwerking met de makers kennen we de passie van de wijnfamilies en de verhalen achter de wijnen. De meeste wijnen zijn daarbij exclusief via ons verkrijgbaar: enkele zijn ook bij (kleine) webshops verkrijgbaar.

Vanzelfsprekend is de smaak ons ook niet onbekend dus kunnen we uitstekend adviseren welke wijn past in uw assortiment. Hiernaast is Hidden Wines een handelsnaam van Meer Bubbels, van waaruit we u in alle mousserende wijnen kunnen voorzien. Zo helpen we u aan een volledig assortiment!

Werkwijze en bestellen

Voor wijnhandel en horeca hanteert Hidden Wines staffelprijzen. Deze zijn op verzoek verkrijgbaar.

We streven er naar de keten tussen de maker en u zo kort mogelijk te houden. Zodoende stemmen we onze voorraad af op de verwachtte afname en strven we naar vaste bestel- en importmomenten om de wijnen nagenoeg direct van de maker naar uw winkel of horecazaak te transporteren. 

Samenwerkingen

We verkopen Hidden Wines, maar het doel is dat ze gevonden worden. Daarom staan we ook open voor leuke samenwerkingen. Een proeverij in de winkel, corporate events en wijn-spijsdiners: we denken graag met u mee!